Na de middagbreak was het de beurt aan Estland. Vanuit de zaal is de staging is heel mooi, met licht, schaduwen en een drukke stad op de achtergrond. Het is leuk dat zij achter op het podium begint en dat hij de laatste dertig seconden van het podium afloopt. Zang is heel sterk, vooral van haar. Zij speelt goed met de camera. Ze hebben duidelijk werk gemaakt van hun performance, want na de eerste repetitie zag het er niet zo goed uit. Je merkt dat dit ideaal voor kijkers is, want er komen veel camera’s rond hen kijken.

“We zijn heel bij met het verloop van de repetitie en voelen ons nu veel zelfzekerder!” Dat wisten de twee te zeggen op hun persconferentie. “Het is een triest lied en we hopen dat de kijker die emotie zal voelen.” De delegatieleider kreeg een vraag over de successen van Estland, ondanks zo’n klein land te zien: “Wij staan open voor alle types van muziek en niemand schrijft hier typische Europop.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.