De Hongaarse Boggie brengt het ietwat saaie “Wars for Nothing”, maar met een duidelijke boodschap: dat oorlog voor niets is. Dat zien we in de achtergrond. Daar staat een boom (veel bomen dit jaar trouwens) waar wapens aan hangen. Aan het einde van het lied verdwijnen deze. Boggie is mooi gekleed, in een donkerrood kleed. Ze lijkt wel enorm klein zo. Gelukkig ziet de kijker dit straks maar ÊÊn keer, want hoe vaker je het hoort, hoe saaier. Na vier jaar finale te halen en telkens beter te scoren, lijkt het dit jaar moeilijk om die te halen.

“Ik voel me hier erg goed” Boggie doet verschillende flashmobs om haar nummer en boodschap in de kijker te zetten. “Ik kon al een beetje het Eurovisie-gevoel krijgen. Ik ben dus niet meer zo verbaasd van de sfeer hier. Ik ben erg blij op het podium!” Morgen gaat ze nog een flashmob doen in het centrum van Wenen. Ze hoopt dat er veel mensen komen meedoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.