De Ieren zijn zeker van hun stuk, want ze hebben niets veranderd aan de Ierse setting. Iedereen staat op zijn plaats en het bos is ook aanwezig op de achtergrond. Die zekerheid zien we ook bij Molly Sterling, de zangeres. Waar ze vorige keer nog huiverig zong, zingt ze vandaag stemvast. Gelukkig maar, want in dit nummer kan je niet met veel uitpakken, behalve met de stem. Het is ook niet zo’n opvallend nummer, dus daar moet het verschil zitten. Weinig animo voor Ierland is de arena, maar in de persruimte was men licht enthousiast.

“Ik ben vereerd dat ik op dit podium mag staan!” zegt Molly tijdens de persconferentie. “We hebben niet veel veranderd tijdens ons optreden, want het ging al goed. Molly doet mee aan dit festival omdat het gewoon geweldig is om je land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. “Ik heb het geheim gehouden. Plots verscheen het op Facebook en ging iedereen me anders behandelen. Heel leuk!” Op de vraag wat haar grootste gok in haar jonge leven was, zei ze “Eurovision!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.