Na de namiddagbreak was het de beurt aan de IJslandse kandidate. Vorige keer was ze flauwgevallen tijdens de persbabbel en toen zagen we ook een onzeker meisje op het podium. Vandaag stond ze er al een stuk zelfverzekerder op het podium. Ze klinkt heel goed, alleen klinkt het niet het soepel bij haar uithalen, die mogen nog wel iets meer vloeien. Ze begint een beetje hees te worden, dus opletten geblazen. Het kan nog flink moeilijk worden om de finale te halen, omdat ze tussen twee topfavorieten zit. Een verslag van de eerste repetitie kan je hier terugvinden.

Maria heeft op haar persconferentie vooral gezongen. Ze zong een lied van Michael Jackson en ook een lied in het IJslands. “Mijn favoriete inzending van dit jaar komt uit AustraliĆ«!” zei Maria tegen een… Australische journalist. “Jullie krijgen zeker en vast onze twaalf punten, want we zijn beiden een eiland van uitersten.” Waarom de IJslanders graag het noorderlicht op de achtergrond wouden: “Het geeft me een thuisgevoel” antwoordde Maria.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.