Vandaag zijn het de laatste individuele repetities in Wenen. Er zijn zeven repetities vandaag en Italië opent deze tiende dag in Wenen. Het optreden van Il Volo staat als een huis. De mannen hebben de drie sterkste stemmen van de competitie, het decor ziet er geweldig uit en ze weten precies hoe ze de camera moeten gebruiken. Er is weinig verandert aan het optreden, dus ze waren zelf ook behoorlijk blij met de eerste repetitie. Il Volo kreeg een hard applaus in de zaal en bij de pers lijkt Italië één van de grote favorieten voor winst zaterdag.

Sinds de release van het eerste album werken de mannen vooral in Amerika. “We zijn blij terug in Europa te zijn, we hebben het hier gemist!” zegt Gianluca. Eén van de drie mannen vult aan: “Het was een goede repetitie, we moeten nog enkele dingen veranderen maar dit komt goed. Het ging smooth en we hebben ervan genoten” Gianluca mocht ook het deel in de finale loten, omdat hij gelukt brengt volgens zijn collega’s. Italië heeft de ‘gunstigere’ tweede helft kunnen loten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.