Litouwen is het eerste land van de dag en we zien wat wijzigingen. De grootste wijziging die ze zien is een nieuwe outfit voor Vaidas. Deze keer draagt hij een blauw maatpak in plaats van een pyjama. De visuals zijn hetzelfde als woensdag. Vaidas en Monika klinken samen best oké, hun stemmen passen goed samen en er zijn geen foutjes. Vaidas heeft duidelijk de sterkste stem. De pers was nog niet volledig, maar er was toch enig enthousiasme voor de Litouwse inzending. Een vrolijke opener voor de tweede halve finale.

Vaidas en Monika zijn gaan bungee springen van een brug. Die was 100 meter hoog. “Het was geweldig, ik ben blij dat ik dat heb kunnen doen! zegt Monika. Het duo kon ons vertellen dat ze nog enkele kleine veranderingen gaan doen tegen de generale repetitie. Monika is gek op Vaidas en Vaidas is gek op Monika. “We zijn blij dat we dit samen mogen doen. Dit nummer schreeuwde op een duo!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.