Kjetil Mørland is naar de kapper geweest Dat is de enigste verandering in heel de act van Noorwegen. Mørland en Debrah Scarlatt hebben na hun eerste repetitie duidelijk de pijnpunten onder handen genomen, want die zie je niet meer. Ze klinken enorm goed samen, hun stemmen zijn nu eenmaal zeer goed op elkaar ingespeeld. Ze houden hun stem onder controle, wat knap is voor dit moeilijke nummer. De pers in de zaal en arena was heel tevreden. De kans is groot dat dit de derde top tien op rij zal worden voor Noorwegen.

De moderator van de persconferentie vroeg hoe de repetitie ging: “Het ging heel goed. Wij zijn een stap dichter bij ons doel!” zei Kjetil. “Het is inspirerend en bemoedigend dat de mensen ons lied goedvinden” voegde hij daar aan toe. Debrah heeft rosse haren en iemand vroeg of dit haar geheime wapen was: “Het geheim naar succes is gewoon een ginger te zijn!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.