Het liedje van Oostenrijk wakkert niet echt aan. Het begin is veel te donker en op het moment dat de zanger zijn piano verlaat zit je op iets te wachten dat maar niet komt. Zijn stem is wel zuiver. Het lied krijgt een beetje applaus van het thuispubliek maar het komt nog niet eens in de buurt bij het applaus van Italië. De finale gaat hier ook bij één repetitiebeurt in de fik. Dat is echt wel knap gedaan. Een derde overwinning zit er voor Oostenrijk niet in. Gelukkig maar voor ORF, want de miljoenen zijn nu toch wel echt op.

“Nu weten we al hoe het zaterdag zal voelen” zei de leadzanger tijdens de persconferentie. “We zijn erg gemotiveerd en mijn stem was nu veel beter dan tijdens de eerste repetitie. Nu weet ik ook waar de camera’s zijn” vervolledigde hij. Tijdens de Oostenrijkse inzending maakt men geen gebruik van de grote LED-muur: “We willen het graag anders doen. We brengen liever echt vuur op het podium dan het op schermen te laten zien” Oostenrijk heeft al eerder de veertiende plaats gekregen in de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.