De opvallende kenmerken zien we weer terug in het optreden van Slovenië: de hoofdtelefoon van de leadzangeres, de piano van Raay en de danseres die luchtviool speelt. Hoe klonk Marjetka vandaag? Wel, heel goed. Ze heeft een apart stemgeluid dat je kan vergelijken met onze eigenste Selah Sue. Alleen brengt Maraaya veel commerciëlere muziek. In de zaal merk je dat het een lange dag is geweest. De mensen hier zijn er niet meer helemaal bij en letten niet meer op. Jammer, want we krijgen echt wel topkwaliteit uit Slovenië dit jaar.

In de postcard gaat het koppel paardrijden. “We houden beiden van paarden, ze hebben een speciale energie” zegt Marjetka. Thuis in Lipaca hebben ze een manege. Marjetka vertelde ook dat ze enorm opgewonden was voor de liveshow en dat ze niet meer kan wachten. Ook kwam er een vraag over de danseres en wat ze ging aandoen. “Ik doe hetgeen aan wat ik vandaag aanhad. Het is wat klassieker en simpeler, maar past de dans beter.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.