Het Verenigd Koninkrijk heeft iets leuks proberen te bedenken, maar het werkt totaal niet op het podium. Het klinkt en ziet heel erg kaal omdat er maar zes mensen op het podium staan. Vooral het stukje waar de zanger de klankgeluiden maakt komt helemaal niet over op het publiek. Het podium en de lichten zien er niet mooi uit, maar het is zo ongeveer het enige wat ze er bij hadden kunnen verzinnen. Het liedje is echt in de race voor de laagste plaatsen. Wie weet hebben we dit jaar nog wel eens een ‘zero points’.

De componisten van het nummer zijn tevreden met de repetitie. Ze hebben het zowel in de arena als op het scherm bekeken. Er moeten nog enkele kleine aanpassingen gebeuren, maar voor de rest zit het helemaal snor voor de Britten volgens hen. Elektro Velvet zal aantreden in de eerste helft van de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.