Vlak voor de namiddagbreak mocht Wit-Rusland zijn tweede repetitie afwerken. Meestal zetten landen zoals Wit-Rusland, Rusland en OekraΓ―ne (dit jaar niet aanwezig) zwaar in op visuals en staging. Dat is een tegenvaller bij Wit-Rusland. Zij draagt nog altijd een knappe witte jurk, hij een casual outfitje. Zijn stem is best zwak, maar het was toch al wel iets beter dan dinsdag. De twee zijn nog altijd niet erg op elkaar ingespeeld. Wat er zo knap uitzag in de videoclip, zien we jammer genoeg niet terug op het podium.

De vraag kwam hoe de twee elkaar hebben ontmoet: “Ik heb Uzari op verschillende concerten bezig gezien en ik vond zijn stem en stijl geweldig. Ik wou graag iets met hem doen” vertelde Maimuna aan de aanwezige pers. “Zij is mijn hemel, en ik vlieg erin” vertelde Uzari op zijn beurt. “Ik hou van drie dingen: chocolade, muziek en Maimuna!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.