Vandaag is er de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2015 en al er heel wat duidelijk worden aan het einde van de show: we kennen dan alle 27 finalisten, we kennen dan ook de 13 landen die zich niet wisten te plaatsen voor de finale en enkele uren later zullen we ook de startvolgorde kennen voor de finale van overmorgen. Alle halve finalisten van vanavond lopen de tweede halve  finale straks nog eens door in de derde en laatste generale repetitie. Om negen uur vanavond is het voor het echt en zal de show te zien zijn in miljoenen huiskamers.

 

3e generale repetitie tweede halve finale
TWEEDE HALVE FINALE ESF 2015
Persconferentie gekwalificeerde landen
15:00 – 17:30 (120″)
21:00 – 23:00 (120″)
23:30 – 00:15 (45″)

 

Tussen Wenen en Brussel is er geen tijdsverschil. In de loop van de dag volgen er updates. Ook laten we Jan Demulder weer aan het woord in zijn dagboekreeks. Op Facebook en Twitter vind je ons ook met exclusief fotomateriaal vanuit Wenen. Vanavond vanaf 20:00 doen we op ons Twitteraccount verslaggeving van de show.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.