Net zoals de Bosnische omroep heeft de Bulgaarse omroep BNT zich op de voorlopige deelnemerslijst voor 2016 gezet. Dat maakte de omroep zelf via sociale media bekend: “Hallรฅ Sverige!” zegt de verantwoordelijke op Twitter. Ze voegen er ook aan toe dat men niet zeker is. Op of voor 10 oktober maakt men de finale beslissing bekend voor het land. Als men definitief ja zegt, zien we de eerste Bulgaarse kandidaat sinds 2013. In 2014 en 2015 waren ze er niet bij.

Het ziet er voorlopig wel goed uit voor het land met ruim 7 miljoen inwoners. Komend najaar mogen ze het Junior Eurovisie Songfestival organiseren en er lijkt een vernieuwde interesse te komen voor het festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.