De Deense omroep heeft een recordaantal inzendingen ontvangen voor Dansk Melodi Grand Prix 2016, de nationale voorronde van het land. Er kwamen 982 inzendingen binnen, ruim honderd inzendingen meer dan bij het vorige record in 2014. Toen mocht Denemarken trouwens het festival organiseren. Nu heeft de organisatie de moeilijke taak om een selectie de maken, maar één ding is zeker: “We doen ons uiterste best om de trofee vanuit Stockholm opnieuw naar Denemarken te brengen”.

De nationale finale van Denemarken is op zaterdag 13 februari. Meer dan waarschijnlijk zullen tien kandidaten die avond strijden voor het felbegeerde ticket naar Stockholm vanuit Forum Horsens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.