De Israëlische commerciële zender Channel Two heeft laten weten dat HaKohav HaBa, internationaal bekend als Rising Star, een derde seizoen krijgt. In de zomer zijn er al lokale audities geweest en er volgen ook nog de komende tijd. Via sociale media kunnen geïnteresseerden hun kandidatuur stellen. De kandidaat zal via de show worden gekozen, terwijl het nummer weer intern zal worden geschreven. Het nummer gaat wel in première bij de nationale omroep van het heilige land.

Nadav Guedj won het tweede seizoen van Rising Star. Rising Star is een interactieve wedstrijd, waar het publiek via een app mag bepalen wie er wint. Nadav kreeg het nummer “Golden Boy” mee naar Wenen en haalde na vier jaar niet-kwalificatie opnieuw de finale. Daar eindigde hij negende, het beste resultaat is een decennium.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.