Malta zal Destiny Chukunyere afvaardigen naar het dertiende Junior Eurovisie Songfestival, dat zal plaatsvinden in Sofia. Dat is de hoofdstad van Bulgarije. Ze won de enorm lange nationale finale van negentien andere kandidaten. Ze zon “Think”, een nummer van Aretha Franklin Veronica Rotin werd tweede, Chrintina Karei Magrin eindigde derde. De Maltese omroep PBS gaat nu intern een lied zoeken voor de jonge zangeres. Vorig jaar organiseerde Malta het festival.

[UPDATE 26/10, 12:15] Zo’n 3,5 maand na de selectie van Destiny Chukunyere is nu ook naar nummer bekend voor het nakende Junior Eurovisie Songfestival 2015 in Bulgarije. Het nummer kreeg de titel “Not My Soul”. Enkel Ierland en San Marino moet nog hun naam en inzending lossen voor 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws