Elene Kejrishvili, Lizi Tavberidze, Tako Gagnidze en Data Pavliashvili zullen Georgië vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2015 in Sofia, Bulgarije. De vier zijn tussen de tien en twaalf jaar oud en zijn gekozen door de Georgische openbare omroep. Een nummer hebben ze nog niet, maar daar werken ze in Tbilisi volop aan. In september zou het nummer naar buiten komen. Georgië is vrij succesvol op het jongerenfestival en won al twee keer: in 2008 en 2011.

[UPDATE 9/10, 19:13] Twee maanden na de bekendmaking heeft de omroep het nummer vrijgegeven dat dit jaar het land zal vertegenwoordigen: “Gabede”. Het kwartet heeft ook de naam Virus meegekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws