De Hongaarse omroep MTVA heeft vandaag aangekondigd dat in 2016 opnieuw A Dal zal gebruikt worden als nationale selectie. Vanaf vandaag kunnen artiesten en componisten inzendingen naar de omroep sturen, en dat tot en met woensdag 25 november. Ze kunnen ook persoonlijk binnengebracht worden in het hoofdkwartier in Boedepast op 23, 24 en 25 november. Nummers in het Hongaars genieten de voorkeur en enkel artiesten met de Hongaarse nationaliteit mogen deelnemen.

Een onbekend aantal halve finales zal worden gehouden met natuurlijk de grote finale als apotheose. Wegens een herstructurering afgelopen voorjaar heeft de zender Duna zich kunnen afscheuren van MTVA als aparte omroep (Duna TelevΓ­ziΓ³ Nonprofit Zrt) binnen de organisatie. De shows zullen dan ook allemaal te zien zijn op Duna TV. De omroep in Hongarije organiseerde eerder al vier keer A Dal en kon vier keer de finale bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.