De Russische Kamilla Ismailova zal de kleuren van het dwergenstaatje San Marino vertegenwoordigen op het komende Junior Eurovisie Songfestival in Bulgarije. De 11-jarige zangeres uit Moskou zal het nummer “Mirror” brengen, een lied geschreven door Piero Romitelli. Die schreef het nummer origineel in het Engels, maar vertaalde het voor 75 % in het Italiaans. Zo is “Mirror” comform met de regels. Naast zingen is Ismailova ook een presentatrice op de Russische televisie.
Met de bekendmaking van de San Marinese kandidaat is het nu nog wachten op de inzending van Ierland; Die zal op zondag 8 november bekend worden gemaakt tijdens de nationale finale. Echter zijn alle shows van de nationale selectie al opgenomen, dus is de Ierse inzending wel gekozen. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws