Lina Kuduzović zal Slovenië vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2015. Ze won vanavond de finale van Mini EMA met “Prva ljubezen”. Ze won van haar enige tegenstandster, Leni. Een bekend duo zit achter het nummer van Kuduzović: Maraaya. Samen met de 12-jarige Lina schreef het duo van “Here For You”, het nummer van Slovenië dit jaar in Wenen, het nummer. Kuduzović heeft al internationale ervaring: ze haalde vorig jaar de finale van de Zwitserse Got Talent.
Met de toevoeging van “Prva ljubezen” zijn er op dit moment vijf nummers bekend voor het dertiende festival. De komende dagen zullen de andere liedjes naar buiten komen. Op 10 oktober is er delegatiebijeenkomst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws