Lina Kuduzović voor Slovenië naar JESC 2015 met “Prva ljubezen”.

0
1
Lina Kuduzović zal Slovenië vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2015. Ze won vanavond de finale van Mini EMA met “Prva ljubezen”. Ze won van haar enige tegenstandster, Leni. Een bekend duo zit achter het nummer van Kuduzović: Maraaya. Samen met de 12-jarige Lina schreef het duo van “Here For You”, het nummer van Slovenië dit jaar in Wenen, het nummer. Kuduzović heeft al internationale ervaring: ze haalde vorig jaar de finale van de Zwitserse Got Talent.
Met de toevoeging van “Prva ljubezen” zijn er op dit moment vijf nummers bekend voor het dertiende festival. De komende dagen zullen de andere liedjes naar buiten komen. Op 10 oktober is er delegatiebijeenkomst.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.