Michael Varosyan voor Armenië naar Junior 2015. [UPDATE]

0
1
De Armeense openbare omroep heeft de 12-jairge Michael Varosyan intern geselecteerd voor het Junior Eurovisie Songfestival 2015. De openbare omroep ARMTV wou deze keuze eigenlijk al op 1 juli naar buiten brengen, maar wegens protesten in de hoofdstad omtrent prijsverhogingen heeft men dit uitgesteld. Michael Varosyan was in 2012 één van de leden van Compass Band, maar aangezien hij toen te jong was, mocht hij niet mee naar Amsterdam. Hij gaf toen de punten.
Het nummer zal later naar buiten komen. Michael Varosyan zal op 21 november de Armeense kleuren voor de negende keer vertegenwoordigen. Armenië won het festival in 2010.

[UPDATE 10/10, 11:31] Zonet heeft de organisatie van het festival de videoclip van “Love” vrijgegeven. Michael Varosyan zal dit nummer in Sofia mogen brengen. Hij gaat dat doen onder de artiestennaam MIKA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.