De Armeense openbare omroep heeft de 12-jairge Michael Varosyan intern geselecteerd voor het Junior Eurovisie Songfestival 2015. De openbare omroep ARMTV wou deze keuze eigenlijk al op 1 juli naar buiten brengen, maar wegens protesten in de hoofdstad omtrent prijsverhogingen heeft men dit uitgesteld. Michael Varosyan was in 2012 één van de leden van Compass Band, maar aangezien hij toen te jong was, mocht hij niet mee naar Amsterdam. Hij gaf toen de punten.
Het nummer zal later naar buiten komen. Michael Varosyan zal op 21 november de Armeense kleuren voor de negende keer vertegenwoordigen. Armenië won het festival in 2010.

[UPDATE 10/10, 11:31] Zonet heeft de organisatie van het festival de videoclip van “Love” vrijgegeven. Michael Varosyan zal dit nummer in Sofia mogen brengen. Hij gaat dat doen onder de artiestennaam MIKA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws