Vandaag maakt de Armeense omroep bekend wie het land zal vertegenwoordigen op het komende Eurovisie Songfestival in Stockholm, de hoofdstad van Zweden. Eind vorige maand maakte ARMTV bekend dat een vrouwelijke soliste de Armeense driekleur mag vertegenwoordigen en na vandaag weten we wie het silhouette is dat we in het mysterieuze filmpje zagen. De vrouw in kwestie zal de tiende Armeense inzending op het Eurovisie Songfestival mogen zingen.

De bekendmaking zal gebeuren in het programma The Profession of a Journalist. Dat programma start om 17:15 onze tijd. De presentatie ligt in handen van Aelita Chilingaryan en Sona Abrahamyan en kan je hier live volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.