Net zoals buurland Estland sloot Letland vandaag zijn inschrijvingen af voor de nationale selectie. Ook voor LTV was het een productieve selectie, want er kwamen zo’n 20 procent meer inzendingen binnen. In totaal hebben 120 nummers de omroep bereikt, verdeeld over 88 performers. In totaal hebben 57 solisten, 17 groepen en 10 duo’s één of meerdere nummers ingestuurd. De nationale omroep gaat nu aan de slag en laat experten de nummers beluisteren.

In totaal mogen twintig kandidaten starten tijdens Supernova 2016. Β De artiesten krijgen begin december het nieuws of ze geselecteerd zijn of niet. Echter, om de spanning te bewaren, maakt de omroep de namen pas eind januari publiek. Supernova zal elke zondag in februari lopen, met de finale op zondag 28 februari 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.