Afgelopen weekend werden de inschrijvingen voor de nationale selectie afgesloten. In totaal heeft men in Minsk 84 geldige inzendingen ontvangen. Dat zijn er een kleine dertig minder dan voor hun selectie van 2015. Morgen, op donderdag 26 november, mogen deze kandidaten allemaal auditie komen doen. Via de website van de Wit-Russische omroep zijn ze vanaf 11:00 live te volgen. Een onbekend aantal gaat door naar de nationale finale op (voorlopig) 15 januari.

Voor het eerst sinds 2013 heeft de kijker het volledig voor het zeggen in de nationale selectie. De afgelopen twee jaar werd de inspraak van de kijker tot een minimum beperkt wegens regelmatige fraude met de stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.