Gisterenavond is de laatste kandidate van het Junior Eurovisie Songfestival bekend geraakt.

De 13-jarige Aimee Banks zal de kleuren van Ierland mogen vertegenwoordigen in de hoofdstad van Bulgarije op zaterdag 21 november. Dat is al volgende week zaterdag. De reden dat dit zo laat bekend raakte is omwille van programmatorische redenen. Banks wist echter al weken dat ze geselecteerd was, de shows waren al een tijdje opgenomen. Het nummer heet “Réalta na mara” en is in het Iers.

Met de bekendmaking van de Ierse kandidaat zijn nu ook alle kandidaten en inzendingen bekend. Deze kandidaten mogen volgende week afreizen naar Bulgarije: Mishela Rapo (Albanië), Mika (Armenië), Bella Paige (Australië), Gabriela Yordanova & Ivan Stoyanov (Bulgarije), The Virus (Georgië), Aimee Banks (Ierland), Chiara & Martina (Italië), Ivana Petskova & Magdalena Aleksovska (Macedonië), Destiny Chukunyere (Malta), Jana Mirković (Montenegro), Shalisa (Nederland), Anna Trincher (Oekraïne), Mikhail Smirnov (Rusland), Lena Stamenković (Servië), Lina Kuduzović (Slovenië) en Ruslan Aslanov (Wit-Rusland).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.