Zonet is het officieel bevestigd: Bosnië en Herzegovina maakt na enkele jaren afwezigheid zijn comeback op het Eurovisie Songfestival. Omroep BHRT heeft dit laten weten in een persmededeling. Ze hebben geld gevonden dankzij sponsoren en daardoor kan het land deelnemen aan het festival in Stockholm. Ze hebben trouwens niet stilgezeten in Sarajevo, want morgenavond om 19:30 maakt de omroep op een persconferentie bekend wie er namens het land naar Stockholm gaat.

BHRT trok zich in 2013 terug omdat er geen geld was voor het festival. Ook in 2014 en 2015 deden ze, telkens na eerst toch een aanvraag in te dienen, niet mee. Komend voorjaar zijn ze er dus wel bij. Sinds de introductie van de halve finale kon het land zich altijd plaatsen als ze deelnamen. aan het festival

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.