Om 10:00 stipt start de kaartverkoop voor het Eurovisie Songfestival 2016. Het is wel zo dat niet alle kaarten in de verkoop gaan vandaag.

Zo zullen de plekken op het middenplein, allemaal staanplaatsen, verkocht worden via de officiële OGAE-fanclubs. Ook zullen er binnenkort nog meer kaarten naar buiten komen als de definitieve zaalindeling klaar. Kaarten kunnen gekocht worden vanaf een goede tien euro, maar dan zit je wel in de nok van de arena. Tot maximum 280 euro kan je betalen voor een ticket.

We geven je graag enkele tips mee. Wees op tijd met bestellen. Zeker in landen zoals Zweden zijn de tickets razendsnel uitverkocht. Om 9:30 gaat er een wachtkamer open, dus het is ook handig om dan al op de site te zijn. Heb al je gegevens om te bestellen op voorhand bij de hand: persoonlijke gegevens, bankgegevens en dergelijke. Bestel met meerdere tegelijk, dan heb je daadwerkelijk ook meer kans op een ticket. Refresh de pagina niet manueel, de pagina doet dat automatisch voor jou. En geen paniek als het deze keer niet lukt, er komt nog een tweede en eventueel derde ronde aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.