In Zwitserland is vanochtend de online voting geopend op het platform van de Duitstalige site SRF. De 166 inzendingen die vorige week op het moment van de deadline online stonden, zijn allemaal geaccepteerd en mogen dus meedoen aan de competitie. Je kan vier inzendingen een stem geven. Op maandag 16 november in de ochtend sluit de stemming weer af, telt men de stemmen van de jury erbij en kennen we de tien kandidaten die verder mogen naar de zogenaamde expertencheck. 

Enkele voormalige deelnemers wagen hun kans in de Zwitserse selectie: Omar Naber (Slovenië 2005) probeert het met “Take Me Far” en Barbara Berta (1997) heeft “Attitude” ingezonden. Ook Andrius Pojavis, de Litouwse kandidaat van 2013, had iets ingezonden maar dat lied is uiteindelijk weerhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.