De Estse openbare omroep ERR heeft vandaag de inschrijvingen afgesloten voor Eesti Laul 2016. Het was een vruchtbare oogst voor de komende editie: 238 mogelijke inzendingen zijn ingestuurd. Dat zijn er 19 meer dan het vorige record, dat van 2015. Het recordaantal bevestigd de interesse in de nationale voorronde van de Baltische staat. “We hebben dus nog maar eens de bevestiging gekregen in de goede Estse muziek” zegt delegatieleider en producent Mart Normet.

Vanaf nu gaat een 11-kopige jury aan de slag met het beoordelen van de nummers. Komende donderdag, 5 november, maakt de omroep de twintig halve finalisten bekend tijdens een programma op ETV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.