Vanaf vandaag heb je weer de kans om te stemmen voor de Eurovision Top 250. Voor de achtste keer gaan we op zoek naar hét beste nummer uit zestig jaar Songfestivalgeschiedenis. Stemmen is vrij simpel en kan via de site van 12points.tv. Daar geef je jouw top tien in en op donderdag 31 december kan je via ESC Radio ontdekken op ze in de top 250 staan en op welke plaats. In het laatste uur van 2015 kom je dan ook te weten wie de meeste stemmen heeft gehaald en bijgevolg eerst staat.

In 2008, bij de eerste top 250, voerde verrassend Monica Aspelund met “Lapponia” (Finland 1977) de lijst aan. In 2009 was Daniela (“Neka Mi Ne Svane”, Kroatië 1999) de nummer één in de lijst, terwijl in 2011 dat Yohanna was met “Is It True?” (IJsland 2009). Zowel in 2012, 2013 als 2014 voerde Loreen met “Euphoria” de lijst aan. Benieuwd of iemand anders dat mag overnemen dit jaar.

Stemmen kan tot en met zondag 13 december. De Eurovision Top 250 is een jaarlijkse organisatie van 12points.tv en partners: eurovisionireland.net, ilkar.blogspot.com. songfestivalweblog.nl, infepoland.eu, eurovisionbelgium.blogspot.com en escradio.com. Geniet hier nog eens van de top van vorig jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.