Er zijn meer details naar buiten gekomen omtrent de nationale selectie van Oekraïne. Gisteren wisten we u al te vertellen dat NTU een samenwerking aangaat met STB, een commerciële zender. Tegen het einde van januari weten we de namen van de kandidaten. Een exact aantal kennen we niet. In februari zijn er vier voorrondes met een 50/50-stemming. Per halve finale gaan er twee of drie kandidaten door naar de finale, wat maakt dat er acht tot twaalf kandidaten in de finale zullen zitten.

De shows zullen op STB en het eerste net van de openbare omroep te zien zijn op hetzelfde moment. STB is een populair kanaal in het land en de openbare omroep trekt nauwelijks kijkers, dus hoopt men hier ook mee van te profiteren. STB zal alles wel produceren en financieren. Tot 15 januari kunnen kandidaten zich inschrijven of deelnemen aan de castings doorheen het land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.