Zonet is op een persconferentie in Stockholm bekend geraakt dat Gina Dirawi de komende editie van Melodifestivalen gaat presenteren. De Zweedse omroep heeft haar gekozen om zes avonden lang de show in goede banen te leiden. Zij zal de hoofdpresentatrice worden, maar ze krijgt elke aflevering ondersteuning van een andere presentator of presentatrice. De reden daarvoor is dat men dit jaar vijftien jaar Melodifestivalen ‘current style’ viert.

Petra Mede (2013) zal de eerste voorronde mee presenteren vanuit Göteborg, Charlotte Perrelli (1999, 2008) volgt tijdens de tweede voorronde in Malmö, komiek Henrik Schyffert doet de derde voorronde in Norrköping en Sarah Dawn Finer (presentatrice Melodifestivalen 2012) zien we in de laatste voorronde, die zal plaatsvinden in Gävle. In de herkansingsronde krijgt Dirawi gezelschap van een duo: Peter Jöback en Ola Solo, twee voormalig Melodifestivalen-deelnemers. In de finale is William Spetz, een lokale komiek, de co-host van dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.