Covers eerste liveshow Eurosong 2016 bekend.

De VRT heeft bekendgemaakt welke vijf covers de artiesten komende zondag zullen brengen tijdens de eerste liveshow van Eurosong 2016. In de eerste van drie shows brengen de vijf potentiële kanshebbers voor het ticket naar Stockholm een eigen versie van een voormalige Songfestivalhit. Zo krijgen we een eerste blik op de capaciteiten van de kandidaten. Pas de zondag erna krijgen we ook de potentiële inzendingen voor Stockholm te horen.

Eerste liveshow Eurosong 2016
Adil Araab – Hold me now (Johnny Logan, 1987)
Amaryllis Uitterlinden – Euphoria (Loreen, 2012)
Laura Tesoro – Düm Tek Tek (Hadise, 2009)
Astrid Destuyver – Everyway that I can (Sertab Erener, 2003)
Tom Frantzis – Rhythm Inside (Loïc Nottet, 2015)

De eerste liveshow van Eurosong 2016 is deze zondag vanaf 20:25 te zien op Eén. De liveshows zullen allemaal worden gehouden in de AED Studios in Lint. Op 17 januari kennen we onze volgende Belgische inzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.