De VRT heeft bekendgemaakt welke vijf covers de artiesten komende zondag zullen brengen tijdens de eerste liveshow van Eurosong 2016. In de eerste van drie shows brengen de vijf potentiƫle kanshebbers voor het ticket naar Stockholm een eigen versie van een voormalige Songfestivalhit. Zo krijgen we een eerste blik op de capaciteiten van de kandidaten. Pas de zondag erna krijgen we ook de potentiƫle inzendingen voor Stockholm te horen.

Eerste liveshow Eurosong 2016
Adil Araab – Hold me now (Johnny Logan, 1987)
Amaryllis Uitterlinden – Euphoria (Loreen, 2012)
Laura Tesoro – DĆ¼m Tek Tek (Hadise, 2009)
Astrid Destuyver – Everyway that I can (Sertab Erener, 2003)
Tom Frantzis – Rhythm Inside (LoĆÆc Nottet, 2015)

De eerste liveshow van Eurosong 2016 is deze zondag vanaf 20:25 te zien op EĆ©n. De liveshows zullen allemaal worden gehouden in de AED Studios in Lint. Op 17 januari kennen we onze volgende Belgische inzending.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.