Vanavond en morgenavond is er de derde auditieaflevering van Rising Star. Daarin gaat men verder op zoek naar de kandidaat voor Stockholm. De competitie is razend populair in Israël en was vorige week het best bekeken programma van de week. Twaalf kandidaten konden dit seizoen al doorstoten naar de volgende ronde en dat deden ze door meer dan 70 % te halen. Die 70 % halen ze door voldoende positieve stemmen van het aanwezige publiek en de jury te krijgen, en zo de muur te laten stijgen.

De kandidaten van deze aflevering zijn nog niet gekend. De jury bestaat, net zoals vorig seizoen, uit Asaf Atedgi, Keren Peles, Muki en Harel Skaat (2010). Opgelet: deze aflevering zal in twee delen worden uitgezonden, namelijk vanavond om 20:15 en morgenavond om 20:00 en is te volgen via Channel Two. De zender heeft een betalende livestream, maar Assi Azar en Rotem Sela zijn de presentatoren van dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.