Morgenochtend om 9 uur komt in Georgië de naam naar buiten van de kandidaat die het land zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2016. Daarmee komt er terug een interne selectie, zoals in 2013 en 2014. Het gaat in ieder geval al over de kandidaat. Of het nummer ook intern gekozen zal worden is nog niet bekend, maar meer dan waarschijnlijk. De nieuwe naam zal de negende Georgische kandidaat worden op het Eurovisie Songfestival.

Afgelopen voorjaar vertegenwoordigde Nina Sublatti de Georgische kleuren op het Eurovisie Songfestival 2015. Met “Warrior” haalde ze de elfde plaats tijdens de grote finale van het festival in Wenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.