Vanaf vandaag, dinsdag 1 december 2016, gaat EurovisionBelgium een samenwerking aan met OGAE Belgium. OGAE staat voor Organisation Générale des Amateurs de l’Eurovision en is een overkoepelende organisatie voor nationale fanclubs van het Eurovisie Songfestival. Onze site volgt daarmee het ondertussen ter ziele gegane Eurosong.be op. Een nieuwe samenwerking betekende ook een nieuw logo voor de Belgische tak, ontworpen vanuit ons huis. 

OGAE Belgium heeft heel wat te bieden. Zo krijgen leden van de club de mogelijkheid om fan-tickets aan te schaffen voor de liveshows en meestal zijn dat wel heel goede plaatsen (zoals de staanplaatsen op het middenplein). Ook krijg je als lid het recht om mee te stemmen in de jaarlijkse poll voorafgaand het festival en in enkele fanwedstrijden zoals de OGAE Second Chance Contest, OGAE Song Contest en OGAE Video Contest.

Ben je nu geprikkeld om lid te worden van OGAE Belgium? Voor een klein (jaarlijks) bedrag kan je genieten van tal van privileges en krijg je toegang tot alle evenementen van OGAE Belgium. Voor meer informatie en aanvraag over een lidmaatschap neem je contact op via ogaebelgium@gmail.com.

Noot: EurovisionBelgium blijft een onafhankelijke site en zal dus niet gebruikt worden voor reclame van OGAE. Het gaat hier enkel over aankondigingsberichten die we als partner plaatsen onder de speciale subkop OGAE Belgium.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.