Vanavond is er in Albanië de tweede halve finale van Festivali i Këngës 54. Net zoals gisteren treden er vijftien kandidaten aan tijdens de show, die onder begeleiding van het orkest van Radio Televizioni Shqiptar hun inzending zullen brengen. Gisteren traden er twee voormalig Songfestivalkandidaten aan. Vanavond zijn er geen voormalig deelnemers die we zien optreden, maar wie weet zit tussen deze vijftien kandidaten wel de volgende Albanese kandidaat op het Eurovisie Songfestival.

Tweede halve finale Festivali i Këngës 54
01. Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej
02. Klodian Kaçani & Rezarta Smaja – Dashuri në përjetësi
03. Revolt Klan – Dashurinë s’e gjejmë dot
04. Jozefina Simoni – Një det me ty
05. Andi Tanko – Dielli vazhdon të më ngrohë
06. Niku & Entela Zhula – Muza
07. Genc Tukiçi – Sa të dashuroj
08. Evans Rama – Flakë
09. Besa Krasniqi – Liroje zemrën
10. Enxhi Nasufi – Infinit
11. Flaka Krelani – S’je për mua
12. Renis Gjoka – Ato që s’ti them dot
13. Lindi Islami – Për një mrekulli
14. Eneda Tarifa – Përrallë
15. Klajdi Musabelliu – Ndodh edhe kështu

Negen van de vijftien kandidaten gaan door naar de finale van zondag. Enkel een vakjury kiest wie doorgaat. De resultaten zullen in tegenstelling tot vorige edities pas zondagnamiddag bekend worden gemaakt. Pandi Laço (die de inzendingen van 2005, 2007 en 2008 schreef), actrice Gresa Pallaska en journaliste Blerta Tafani praten de show aan elkaar. Festivali i Këngës start om 20:45 en is live te volgen via TVSH, RTSH HD en voor kijkers via satelliet ook via RTSH Satelit. De omroep heeft ook een livestream voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.