De Maltese omroep TVM heeft een vroeg kerstcadeautje voor de fans. Ze hebben namelijk de twintig nummers online gezet die zullen deelnemen aan de nationale selectie. Op vrijdag 22 januari zullen de negentien kandidaten (één kandidaat heeft twee nummers in de race) het tegen elkaar opnemen. Veertien kandidaten halen de finale. Ira Losco, die Malta vertegenwoordigde in 2002, is de kandidate met twee nummers. Sowieso zal één nummer van haar afvallen voor de finale.

Wie vlak voor deze kerstavond de nummers van de Maltese preselectie wil beluisteren, kan dat via deze site doen. De kandidaat die volgende maand wint zal Amber, die Malta dit jaar in mei vertegenwoordigde met “Warrior”, opvolgen. Zij haalde de finale net niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.