Vandaag stelt de Zweedse openbare omroep SVT tijdens een persconferentie vanuit de Globe Arena, de locatie van ESC 2016, de presentator(en) en/of presentatrice(s) van het Eurovisie Songfestival 2016 voor.

De Zweedse pers, en in het bijzonder Aftonbladet, weet het uit ‘goede bron’ dat de presentatrice uit 2013, Petra Mede, en de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2015, Måns Zelmerlöw, de klus gaan klaren. Of de Zweedse krant gelijk heeft, weten we vandaag.

De persconferentie start om 12:00 en is live te volgen via de site van SVT. Tijdens de vorige editie in Wenen koos men voor vier presentatrices: Mirjam Weichselbraun, Alice Tumler, Arabella Kiesbauer en Conchita Wurst. Die laatste had het festival in 2014 gewonnen en mocht het gedeelte in de greenroom aan elkaar praten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.