In de vierde auditie van Rising Star in Israël hebben zes kandidaten zich weten te plaatsen voor de volgende ronde. Twee kandidaten wisten de opgelegde 70 % niet te halen en zijn uitgeschakeld. Net zoals vorige week heeft de omroep besloten om deze aflevering op te splitsen in twee delen. Gisterenavond was er het eerste deel te zien met zes kandidaten en vanavond kregen de kijkers de laatste twee kandidaten voorgeschoteld. Zodoende waren er deze aflevering acht kandidaten.

Naar volgende ronde Rising Star
Gil Hadash (91%)
Kim Segal (85%)
Maor Gamliel (84%)
Shira Bakker Goldstein (80%)
Talsha (79%)
Velma (76%)

Uitgeschakeld
Elisha Shmuel (38%)
Gil Turbin (10%)

Wie de kandidaten aan het werk wil zien, kan dat hier doen, via Mako TV. Mako TV is een onderdeel van Keshet Broadcasting, één van de twee omroepen die mag uitzenden op de commerciële zender Channel 2. De andere omroep is Reshet Broadcasting. De volgende uitzendingen zijn volgende week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.