De Wit-Russen kennen hun nieuwe inzending voor het Eurovisie Songfestival op vrijdag 15 januari 2016. Dan zal de openbare omroep een nationale finale houden. Volgende week donderdag mogen de mogelijke deelnemers van de finale auditie komen doen. Een nog onbekend aantal kandidaten (eerder werd vijftien gecommuniceerd) zal zich plaatsen voor de finale op 15 januari. OGAE Belarus, die het nieuws naar buiten bracht, zegt wel dat de data voorlopig zijn.

Komende zaterdag lopen de inschrijvingen af voor de nationale selectie. Afgelopen mei konden Uzari & Maimuna de finale niet bereiken met “Time”. Opmerkelijk is dat het land zich altijd (en enkel alleen dan) in een Scandinavisch land zich kon plaatsen voor de finale. Houden ze die traditie ook in ere in Stockholm?

[UPDATE 9/12, 19:37] De finale zal plaatsvinden op vrijdag 22 januari 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.