Vanavond was het (als er weer geen wijzigingen gebeuren) de laatste uitzending van het eerste luik Rising Star. De audities zijn afgerond en in totaal hebben 48 kandidaten zich weten te plaatsen voor de volgende ronde. Er deden dit laatste weekend nog acht kandidaten een gooi naar de volgende ronde en vijf kandidaten hebben zich ook nog weten te plaatsen voor de volgende ronde. Vanaf volgende week gaat de jury het deelnemersveld flink uitdunnen.

Naar volgende ronde Rising Star
Hila Ben David (80%)
Shay Peri (76%)
Shotef 60 (72%)
Adi Avrahemi (71%)
Zaaluk (71%)

Uitgeschakeld
Noy Alli (65%)
Shlomi Ben Simon (57%)
Nir Kitaro (47%)

Wie de kandidaten aan het werk wil zien, kan dat hier doen, via Mako TV. Mako TV is een onderdeel van Keshet Broadcasting, één van de twee omroepen die mag uitzenden op de commerciële zender Channel 2. De andere omroep is Reshet Broadcasting. De volgende afleveringen van de competitie zijn komend weekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.