Vorige week werd ons doorgegeven dat het de laatste audities zouden zijn in Israël. Echter gaat men deze week nu echt voor de laatste keer audities uitzenden tijdens Rising Star. In de audities van Rising Star gaan de kandidaten achter een grote videomuur staan. Ze zien het publiek niet, maar wel de foto’s van de mensen die voor hen hebben gestemd. Als het publiek en de jury gecombineerd meer dan (of) 70 % geven, dan gaat de muur omhoog en zijn ze geplaatst voor de volgende ronde van Rising Star.

De kandidaten van deze aflevering zijn nog niet gekend. De jury bestaat, net zoals vorig seizoen, uit Asaf Atedgi, Keren Peles, Muki en Harel Skaat (2010). Opgelet: deze aflevering zal in twee delen worden uitgezonden, namelijk vanavond om 21:00 en morgenavond om 20:10 en is te volgen via Channel Two. De zender heeft een betalende livestream. Assi Azar en Rotem Sela zijn de presentatoren van dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.