De Britse nationale finale zal op vrijdag 26 februari worden gehouden. Dat is vanavond bevestigd door de BBC nadat het vroegtijdig gelekt werd in een Britse krant. Normaal zou het nieuws morgen naar buiten komen. In Eurovision: You Decide zullen zes kandidaten meedoen. Ze moeten de kijkers en een jury zien te overtuigen. Vanuit The O2 Kentish Town in Londen zal de uitzending gehouden worden. Wie er gaat meedoen is nog niet bekend. Dat nieuws komt binennkort.
De show zal niet op het vlaggenship BBC One worden uitgezonden, maar op BBC Four. Dat gaat ook de internationale halve finales uitzenden na het opdoeken van BBC Three als tv-station. De presentatie zal in handen liggen van Mel Giedroyc, bekend van The Greath British Bake Off.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws