De Britse nationale finale zal op vrijdag 26 februari worden gehouden. Dat is vanavond bevestigd door de BBC nadat het vroegtijdig gelekt werd in een Britse krant. Normaal zou het nieuws morgen naar buiten komen. In Eurovision: You Decide zullen zes kandidaten meedoen. Ze moeten de kijkers en een jury zien te overtuigen. Vanuit The O2 Kentish Town in Londen zal de uitzending gehouden worden. Wie er gaat meedoen is nog niet bekend. Dat nieuws komt binennkort.

De show zal niet op het vlaggenship BBC One worden uitgezonden, maar op BBC Four. Dat gaat ook de internationale halve finales uitzenden na het opdoeken van BBC Three als tv-station. De presentatie zal in handen liggen vanΒ Mel Giedroyc, bekend van The Greath British Bake Off.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.