In een bericht op Twitter heeft de band Minus One de songtitel naar buiten gebracht van hun inzending voor het Eurovisie Songfestival 2016. Het nummer heeft de titel “Alter Ego” meegekregen. De groep, bestaande uit Francois Micheletto, George Solonos, Constantinos Amerikanos, Antonis Loizides en Chris Ioannides, zal hun inzending voor het eerst naar buiten brengen op maandag 22 februari. Of dat via een presentatie op televisie zal gebeuren of op een andere manier is nog onbekend.

Het nummer werd deze maand in Zweden opgenomen en is aan de hand van Thomas G:son en Thomas Plec Johansson. Vorig jaar eindigde Cyprus 22ste met John Karayiannis en “One Thing I Should Have Done”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.