Vanavond is er in Litouwen de derde voorronde van hun nationale selectie. In de derde (en ook vierde) voorronde doen de kandidaten mee die zich hebben aangemeld zonder nummer. De Litouwse omroep LRT heeft hen nu aan een nummer gekoppeld. In tegenstelling tot de vorige weken doen er vanavond geen acht kandidaten mee, maar twaalf kandidaten. Tien van hen zullen zich plaatsen voor de volgende ronde op 13 februari, twee kandidaten zijn na vanavond uitgeschakeld.

Derde voorronde Eurovizijos 2016
01. Ieva Zasimauskaitė – Life (Not That Beautiful)
02. Baiba – Mayday
03. Evelina Jocytė – When it Sings
04. E.G.O. – Long Way From Home
05. Berta Timinskaitė – Stars in a Rainbow
06. Deividas Žygas – Survivors
07. Neringa Šiaudikytė – Never Knew Love
08. 4 Roses – Butterfly
09. Saulenė Chlevickaitė- Strong
10. Milda Martinkėnaitė – If Tomorrow Never Comes
11. Ruslanas Kirilkinas – In My World
12. Aistė Pilvelytė – You Bet

Op woensdag 19 januari werd deze voorronde al opgenomen, maar toch kan er gestemd worden via televoting. Er is een nationale jury aanwezig in de studio en een driekoppige internationale jury die via video zijn punten zal geven. De jury en televoting tellen beiden voor 50 procent. Andrius Rožickas en Gerūta Griniūtė presenteren vanaf 20:00 de eerste voorronde op LRT Televizija en LRT Lituanica.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.