Na de onsuccesvolle interne keuze van Xavier Naidoo heeft de openbare omroep van Duitsland, ARD/NDR, een definitieve datum geprikt voor de nationale finale. Op donderdag 25 februari kan het publiek de volgende inzending van Duitsland kiezen. In Unser Lied für Stockholm zullen de kandidaten tegen elkaar strijden, en dit vanuit Keulen. Hoeveel kandidaten er zullen meedoen en wie deze kandidaten zijn, zal in een later stadium worden bekendgemaakt.

Er gaan al wel tien namen de ronde: Mia, BOY, Olli Schulz, AnnenMayKantereit, Benne, Joris, Namika, Cäthe, Wilhelm Tell Me, Malky, Miu en Sara Hartmann. Ze zijn officieel nog niet bevestigd. Duitsland moest vorig jaar een blamage verwerken met de allerlaatste plaats en ‘zero points’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.