Na de onsuccesvolle interne keuze van Xavier Naidoo heeft de openbare omroep van Duitsland, ARD/NDR, een definitieve datum geprikt voor de nationale finale. Op donderdag 25 februari kan het publiek de volgende inzending van Duitsland kiezen. In Unser Lied für Stockholm zullen de kandidaten tegen elkaar strijden, en dit vanuit Keulen. Hoeveel kandidaten er zullen meedoen en wie deze kandidaten zijn, zal in een later stadium worden bekendgemaakt.

Er gaan al wel tien namen de ronde: Mia, BOY, Olli Schulz, AnnenMayKantereit, Benne, Joris, Namika, Cäthe, Wilhelm Tell Me, Malky, Miu en Sara Hartmann. Ze zijn officieel nog niet bevestigd. Duitsland moest vorig jaar een blamage verwerken met de allerlaatste plaats en ‘zero points’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws