De eerste seconden van het nieuwe jaar tikken voorbij. Dat nieuw jaar heeft het opschrift 2016 gekregen: een schrikkeljaar, een jaar met Olympische Spelen, een jaar met het EK Voetbal Ên jaar met een Eurovisie Songfestival in Stockholm. 43 landen verschijnen aan de start, een evenaring van het record uit 2008 en 2011. Op dinsdag 10 mei, donderdag 12 mei en zaterdag 14 mei is de Zweedse hoofdstad het mekka van de muziekwereld en daar kijken we nu al halsreikend naar uit! 2015 was een jaar waar we records gebroken hebben, en dat deden we dankzij u – de lezer. Wij hopen dat u ook in het nieuwe jaar ons blijft bezoeken. Wij ontvangen jullie graag met open – virtuele – armen!

Voor iedereen wensen wij dat het een sensationeel 2016 mag worden, vol met leuke en speciale momenten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.