Vanochtend heeft MNM-dj én Eurosongpresentator Peter Van De Veire tijdens zijn ochtendshow in première fragmenten van de vijf Eurosongnummers laten horen. De volledige versies volgen zondagavond tijdens de tweede liveshow van Eurosong 2016. Dan brengen Adil Aarab, Amaryllis Uitterlinden, Astrid Destuyver, Laura Tesoro en Tom Frantzis hun nummer live, maar nog niet met een volledige act. Die volgt tijdens de finale op zondag 17 februari.

Inzendingen Eurosong 2016
Adil Aarab – In Our Nature
Amaryllis Uitterlinden – Kick The Habit
Astrid Destuyver – Everybody Aches
Laura Tesoro – What’s The Pressure
Tom Frantzis – I’m Not Lost

Wat we kunnen opmaken uit de vijf fragmenten is dat er echte zware ballad inzit. Adil gaat voor de Oosterse sfeer, Tom gaat de Dotan-richting op, Astrid komt er met het beloofde alternatieve nummer, Laura heeft een commercieel nummer en Amaryllis heeft een mid-tempop nummer met veel violen. De ochtendshow van Peter Van De Veire kan je herbeluisteren via Radioplus. De fragmenten zijn ook te herbeluisteren via het Instagram-account van MNM. Eén heeft nadien ook nog langere fragmenten online gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.