Vanavond en morgenavond rond men in Israël na acht weken de eerste fase af van Rising Star. In de achtste auditie doen er nog enkele kandidaten een gooi naar het ticket voor het Eurovisie Songfestival 2016. Ze moeten 70 % of meer halen om door te stoten naar de volgende ronde. Dat doen ze door zoveel mogelijke stemmen te halen van het publiek en de jury. Als ze de bereikte quota halen, gaat de videomuur omhoog, zijn ze een ‘rising star’ en gaan ze naar de volgende ronde.

De kandidaten van deze aflevering zijn nog niet gekend. De jury bestaat, net zoals vorig seizoen, uit Asaf Atedgi, Keren Peles, Muki en Harel Skaat (2010). Opgelet: deze aflevering zal in twee delen worden uitgezonden, namelijk vanavond om 20:25 en morgenavond om 20:10 en is te volgen via Channel Two. De zender heeft een betalende livestream. Assi Azar en Rotem Sela zijn de presentatoren van dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.